Wie zijn wij?

Maak kennis met de gebundelde krachten achter RS Focus. Zij zetten hun jarenlange ervaring met ondernemers in om je te helpen naar een veerkrachtig, gezond bedrijf.

HET ONTSTAAN

Onze uitgangspunten

We ontwerpen samen met jou een passend traject. We werken op basis van Activerend Advies: jij stuurt je onderneming, wij helpen. We nemen niet over, we ondersteunen.

Wij zetten onze kennis van organisaties en organisatieverandering in om ondernemers zoals jij door deze crisistijd te helpen, zodat Nederland een ondernemende, gezonde economie blijft waarin mensen zinvol hun geld kunnen verdienen.

RS Finance bundelt zijn krachten met organisatie-ontwikkeladviseur Chai Locher. Samen bieden we RS Focus. Focus op jouw onderneming. Met de combinatie van cijfermatig inzicht in je financiën, en focus op zowel strategie, uitvoering en mensen. We zetten onze jarenlange ervaring met ondernemers in om je te helpen naar een veerkrachtig, gezond bedrijf.

HET TEAM

De experts die jou gaan helpen

Foto van Chai Locher

Chai Locher

Werkt op het snijvlak van strategie, leiderschapsontwikkeling en ondernemerschap, met een focus op missie-gedreven ondernemers. Bij Triodos Bank was hij verantwoordelijk voor group wide learning and development, bij FMO is hij recent onder andere betrokken bij de ondersteuning van klanten via het COVID-19 response package for clients. Daarnaast coacht en begeleidt hij ondernemers in programma’s van de Impact Hub, Social Enterprise en Gemeente Amsterdam.

Foto van Chai Locher

Een financieel expert van RS Finance

In het intakegesprek schuift je eigen bekende RS Finance relatiebeheerder aan. Deze heeft vanuit RS Finance het meest overzicht over de cijfers. Ben je geen klant bij RS Finance, niet gevreesd. Een van onze senior financieel experts zal zich invreten in je cijfers en zo de gewenste cijfermatige ondersteuning bieden.

CONTACT

Welkom bij de club!

Fantastisch dat we mogen bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Focus maakt van cijfers mensenwerk.

Bezoek

Postbus 51298
James Wattstraat 100
6e verdieping
1097DM Amsterdam

Contact

RS Focus
info@rsfinance.com
088 - 733 46 00

RS Focus is een handelsmerk van RS Finance  |  Algemene voorwaarden   |   Privacy statement