Post-corona dienstverlening

Ook geen idee wat de toekomst brengt voor jou als ondernemer?

VERDER ONTWIKKELEN

Focus op post-corona tijden

De impact van de huidige corona-crisis komt in verschillende kleuren en smaken. Cruciale en grote vragen voor onderneming en ondernemer zijn niet te ontwijken. Hoe zorg ik ervoor dat ik overeind blijf? Wat zie ik nog voor potentie? Hoe ga ik die verwezenlijken? Hoe ziet mijn onderneming eruit in de 1,5m economie? Wat moet ik dan nu doen om daar te komen? Wat vraagt dat van mij als ondernemer? Hoe leid ik mijn mensen, hoe houd ik grip op mijn financiën, wat is mijn strategie? Hoe voer ik dat allemaal uit? En wat vraagt dat van mij? Ik ben toch ondernemer, dan zou ik nu toch slagvaardig en vindingrijk moeten zijn, en kansen moeten pakken? Maar hoe dan?

DOORGAAN

Van crisis naar kans

RS Focus biedt ondernemers die met deze vragen worstelen een focus-gesprek. Samen met een senior financieel expert gaan we in gesprek over de meest urgente uitdagingen die je nu meemaakt.

In dit gesprek kijken we naar cash, strategie, bedrijfsvoering. We onderzoeken met je waar de blokkades zitten en waar direct verbetering gerealiseerd kan worden. We zetten onze kennis over organisaties, financiën, en ondernemerschap in om ondernemingen te helpen.

Op basis van een eerste gesprek bieden we je een maatwerk traject aan waarin we met jou werken aan een transitieplan. We helpen je te focussen op het realiseren van je post-corona onderneming.

HERKEN JE DIT?

Heb je hier als ondernemer last van?

1. Omzet valt weg doordat klantvraag verdwijnt.

2. De klantvraag verandert maar ik zie niet hoe ik daarop in kan spelen in de huidige situatie.

3. Kosten lopen op, inkomsten verminderen, ik zie het somber in.

4. Onzekerheid in de buitenwereld leidt tot gebrek aan focus binnen de organisatie.

5. Met alle regelingen, en alles wat er in crisismanagement moet gebeuren, lukt het niet om genoeg aandacht te besteden aan het core-proces.

6. Nu een groot deel van de mensen thuis werkt ben ik het overzicht kwijt van wat iedereen doet.

7. Ik vraag me af waarom ik eigenlijk überhaupt deze onderneming ooit begonnen ben.

ONZE OPLOSSINGEN

Hoe zou RS Focus jou kunnen helpen?

1. Verhelderen van missie en strategie, op basis van scenario-planning en een kritische blik op je productportefeuille.

2. Concrete aanpak van cash, mensen, strategie en uitvoering. In gesprek met jou ontwikkelen we een aanpak die begint bij de gebieden waar het snelst winst te behalen is.

3. Een duidelijk 12-maanden transitieplan, met indien gewenst ondersteuning in de uitrol daarvan. 

4. Indien van toepassing brengen we je in contact met andere partijen in ons netwerk voor peer-to-peer uitwisseling van kennis en ervaring en andere vormen van ondersteuning. Ook kunnen we met je meewerken aan learning en development van je team en de mensen in je organisatie.

GEEN PANIEK

Een gezonde toekomst voor jouw onderneming

In ons focus-gesprek verkennen we met je of het zin heeft een maatwerk traject in te gaan en hoe dat er in jouw geval uit moet zien. In dit traject werken we aan je missie, je strategie, je mensen en het managen van financiën, zodat je je doelen weet te bereiken. Bouwstenen zijn focus op financiën, strategie en samenwerking. We helpen je met het creëren van een helder 12-maanden plan, en werken met je mee om dat te vertalen in concrete stappen op het gebied van je financiën, je mensen en je doelen. Met hulpmiddelen als checklists, persoonlijke coaching, eventueel webinars en indien passend peer-to-peer learning circles met andere ondernemers ondersteunen we je in het traject met het bouwen aan een gezonde toekomst voor jouw onderneming en jou als ondernemer.

DE KOSTEN

Wat kost dit?

Het eerste focus-gesprek betaal je alleen bij afname van een vervolgtraject. Het gesprek kost inclusief voorbereiding 750,- ex. BTW. Mocht je geholpen zijn met dat gesprek maar geen reden zien een vervolgtraject af te nemen, dan krijg je het gesprek van ons.

De prijs van het vervolgtraject is afhankelijk van het ontwerp. Een typisch vervolgtraject kost tussen de €6.000,- en de €10.000,-.

CONTACT

Welkom bij de club!

Fantastisch dat we mogen bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Focus maakt van cijfers mensenwerk.

Bezoek

Postbus 51298
James Wattstraat 100
6e verdieping
1097DM Amsterdam

Contact

RS Focus
info@rsfinance.com
088 - 733 46 00

RS Focus is een handelsmerk van RS Finance  |  Algemene voorwaarden   |   Privacy statement