Scaling-Up dienstverlening

Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer?

VERDER ONTWIKKELEN

Focus op scaling-up

Bedrijven ontwikkelen zich, ook in deze tijd. Dat brengt uitdagingen mee op het gebied van strategie, mensen, uitvoering, cash. Met de juiste focus op die gebieden kun je ook in onzekere tijden een gezond groeiend bedrijf realiseren. Maar hoe dan? Wat moet je op al deze gebieden doen om je bedrijf te laten ontwikkelen? Waar moet je beginnen? Hoe werk je daarin samen? En hoe maak je dat allemaal praktisch?

WORSTELING

Solide groei zonder de chaos

Wij bieden ondernemers die met deze vragen worstelen een focus-gesprek. Samen met een senior financieel expert van RS Finance gaan we in gesprek over groei-uitdagingen in je onderneming. In dit gesprek kijken we naar cash, strategie, bedrijfsvoering.

De focus van het gesprek is om je direct verder te helpen. Daarnaast bieden we je op basis van dit eerste gesprek een maatwerk traject aan. In dit traject werken we met jou aan een groeiplan. Gebruik makend van de beste elementen van de bekende Scaling-Up methode, gecombineerd met onze benadering van Activerend Advies, begeleiden we je in het stellen van ambitieuze, haalbare doelen, en de trajecten die leiden tot het halen van die doelen. We zetten onze kennis over organisaties, financiën, en ondernemerschap in om je onderneming zonder chaos te helpen groeien.

In ons gesprek verkennen we met je of het zin heeft een maatwerk traject in te gaan en hoe dat er in jouw geval uit moet zien. In dit traject werken we aan je missie, je strategie, je mensen en het managen van financiën, zodat je je doelen weet te bereiken.

Bouwstenen zijn focus op financiën en strategie. We helpen je met het creëren van een helder 12-maanden plan, en werken met je mee om dat te vertalen in concrete stappen op het gebied van je financiën, je mensen, je doelen. Met hulpmiddelen als checklists, persoonlijke coaching, eventueel webinars, en indien passend peer-to-peer learning circles met andere ondernemers ondersteunen we je in het traject met het bouwen aan een gezonde toekomst voor jouw onderneming en jou als ondernemer.

HERKEN JE DIT?

Merk je het volgende als ondernemer?

1. Wij zijn de eerste jaren lekker gegroeid, maar nu stokt het en het is niet zo duidelijk waarom?

2. Samenwerking binnen het bedrijf lijkt steeds meer moeite te kosten, terwijl iedereen toch zou moeten weten wat er moet gebeuren?

3. Kosten lopen op, inkomsten verminderen, terwijl het bedrijf groeit.

4. Toen we begonnen was iedereen gemotiveerd. Nu heb ik het gevoel dat ik de enige ben die eraan trekt.

5. Het bedrijf groeit, maar hoe organiseer ik het zo dat iedereen weet wie waarvoor verantwoordelijk is?

6. Door de groei wordt de club steeds anoniemer. Terwijl we wel aan hetzelfde zouden moeten werken.

7. Vroeger viel mijn missie en de missie van mijn bedrijf altijd samen. Nu ben ik daar niet zo zeker meer van

ONZE OPLOSSINGEN

Hoe zou RS Focus jou kunnen helpen?

1. Verhelderen van missie en strategie, op basis van scenario-planning en een kritische blik op je productportefeuille.

2. Concrete aanpak van cash, mensen, strategie en uitvoering. In gesprek met jou ontwikkelen we een aanpak die begint bij de gebieden waar het snelst winst te behalen is.

3. Een duidelijk 12-maanden transitieplan, met indien gewenst ondersteuning in de uitrol daarvan. 

4. Indien van toepassing brengen we je in contact met andere partijen in ons netwerk voor peer-to-peer uitwisseling van kennis en ervaring en andere vormen van ondersteuning. Ook kunnen we met je meewerken aan learning en development van je team en de mensen in je organisatie.

GEEN PANIEK

Breng je onderneming naar de next level

In ons focus-gesprek verkennen we met je of het zin heeft een maatwerk traject in te gaan en hoe dat er in jouw geval uit moet zien. In dit traject werken we aan je missie, je strategie, je mensen en het managen van financiën, zodat je je doelen weet te bereiken. Bouwstenen zijn focus op financiën, strategie en samenwerking. We helpen je met het creëren van een helder 12-maanden plan, en werken met je mee om dat te vertalen in concrete stappen op het gebied van je financiën, je mensen en je doelen. Met hulpmiddelen als checklists, persoonlijke coaching, eventueel webinars, en indien passend peer-to-peer learning circles met andere ondernemers ondersteunen we je in het traject met het bouwen aan een gezonde toekomst voor jouw onderneming en jou als ondernemer.

DE KOSTEN

Wat kost dit?

Het eerste focus-gesprek betaal je alleen bij afname van een vervolgtraject. Het gesprek kost inclusief voorbereiding €750,- ex. BTW. Mocht je geholpen zijn met dat gesprek maar geen reden zien een vervolgtraject af te nemen, dan krijg je het gesprek van ons.

De prijs van het vervolgtraject is afhankelijk van het ontwerp. Een typisch vervolgtraject kost tussen de €6.000,- en de €10.000,-.

CONTACT

Welkom bij de club!

Fantastisch dat we mogen bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Focus maakt van cijfers mensenwerk.

Bezoek

Postbus 51298
James Wattstraat 100
6e verdieping
1097DM Amsterdam

Contact

RS Focus
info@rsfinance.com
088 - 733 46 00

RS Focus is een handelsmerk van RS Finance  |  Algemene voorwaarden   |   Privacy statement